WINGUIDER.SE

SNABB, STABIL OCH EXTRA SÄKER DATOR ÅT PRIVATPERSONER!
WINGUIDER ÖVERTRÄFFAR MICROSOFT! SAMMA WINDOWS, SAMMA FUNKTIONER, MEN LÄTTARE ATT INSTALLERA OCH ATT ANVÄNDA!
WINDOWS, SÅ SOM WINDOWS SKALL VARA: ENKEL, SNABB & SÄKER!

Mail: info@WinGuider.se?subject=Webb-Fråga:
INSTALLERA WINDOWS 10/11 PÅ ENKLASTE OCH SNABBASTE SÄTT VAD GÖR WINGUIDER SOM MICROSOFT INTE KLARAR AV KÖP SVARS-FIL FÖR WINDOWS 11 KÖP SVARS-FIL FÖR WINDOWS 10 WinGuiders TIPS & TRIX Windows-skolan Om WinGuider
LÖS PROBLEMEN
EN GÅNG FÖR ALLA!

De flesta dator-problem som privatpersoner drabbas av beror i mångt och mycket på diverse FEL som skedde redan när datorn installerades.. Detta oavsett om de skaffat Windows själva, eller om Windows ingick i datorn redan från start.


De flesta datorproblem har sitt ursprung i att Windows installations-process INTE hjälper till att avhjälpa källan till dessa problem..

Lyckligtvis gör WinGuider det..

HINDRA SKADLIG KOD
GENOM TT INSTALLERA PÅ BÄSTA SÄTT

ETT PROFFS TILL ER HJÄLP!

SLIPP BETALA ARBETSKOSTNAD

EXTRA SKYDD MOT ANGREPP

ÖKAD SÄKERHET Gör att ni KAN använda er dator FRITT, precis så som ni VILL! Utan begränsningar!

JA! Det är FAKTISKT SANT!

DÅ DU GÖR JOBBET SJÄLV, SÅ SLIPPER DU BETALA FÖR NÅGONS ARBETSKOSTNAD!


Låter det krångligt?


Nä! Det är det egentligen INTE!

WinGuiders installations-anvisningar är SKRIVNA så att det räcker med att du kan starta en dator, använda tangentbord och dator musen..

Du följer enkla ”STEG FÖR STEG” anvisningar.. Enklare än IKEA!

Det är faktiskt en av fördelarna med att installera och använda datorn på RÄTT SÄTT!

Man blockerar helt enkelt de vanligaste sätten som virus, trojaner, hackare etc, försöker angripa er dator..

De smittor som ni ev. Drabbas utav FÅR helt enkelt inte installera sig till er dator på samma sätt som om ni installerade er dator ”på vanligt sätt”..

Detta är skillnaden mellan PROFFS och ICKE PROFFS!

MEDAN ANDRA IT-SUPPORT FÖRETAG OFTAST LÖSER ETT PROBLEM I TAGET! SÅ VÄNTAR WinGuider TILLS ATT NI SKALL INSTALLERA (OM) ER DATOR, VARVID NI VIA WINGUIDERS INSTALLATIONS-HJÄLP, REDAN DÄR, UNDER INSTALLATIONEN FÅR HJÄLP TILL ATT BLOCKERA ORSAKEN TILL VANLIGA DATORPROBLEMEN

           NI SLIPPER ALLA VANLIGA DATORPROBLEM!

WinGuider är en oberoende specialist på Windows säkerhet.

Vi har ingen reklam, inga sponsrade länkar eller annat sponsrat innehåll.


Vi hjälper bara dig att installera din dator så att de vanligaste datorproblemen aldrig kommer att drabba dig!


OM WINGUIDER:

Ett äkta Windows-proffs och en Windows-specialist!
- Proffs då jag haft som profession (arbete) att installera, konfigurera, hantera samt säkra upp (härda) Windows system ända sedan 1997.

- Specialist då jag valt mig att specialisera mig på endast Windows och då specifikt Windows-säkerhet & på anti-virus redan från 1997.

Jag började som IT-konsult på EDS Nordic 1997 och var till 100% uthyrd till en medicin-tekniskt företag där jag arbetade med helpdesk, (användarsupport)
Utöver att installera datorer så hanterade jag support-ärenden och löste de dator-problem som de dryga 400 användarna sökte hjälp med.
Jag skapade installationsmallar för att installera dessa datorer, och dessa mallar bildade grunden till WinGuiders UNIKA installations-manualer


Runt år 2000 så bytte jag arbetsgivare och blev anställd på en statlig myndighet, där jag nästan omedelbart kastades in i att administrera anti-virusskyddet för de dryga 17.000 datorer (och dryga 1000 servrar) som myndigheten hade.
I.o.m. detta arbete så fick jag chansen att studera allehanda olika virus, trojaner och andra smittor som smög sig in i datorerna. Jag gick även på utbildningar i hur virus & virusskydd fungerar, hur de olika smitto-typerna är uppbyggda och hur olika smittor fungerar och hur de angriper datorer..

Utöver att hanteraanti-virus-programmen, utreda smittor och angrepp, så var jag delaktig i att installera olika andra säkerhets-funktioner som t.ex. surf-filter, Next generation-brandvägg så var jag även delaktig och drivande i upphandlingar för antivirus, webbfiltrering mfl. Jag bydggde upp ett LABB för både test av antivuris-produkter samt ett labb för forensisk analys av olika ”virus, trojaner osv” Det IT-forensiska labb jag byddge upp bestod bl.a. Av speciellt härdade, fristående datorer som hämtade in de smittor som antiviruset missat att hitta och hantera ute på arbets-datorerna.
Speciella extra härdade datorer användes senare för att med äkta IT-forensiska programvaror utreda allt från smittoangrepp till mängder med annat.
De installations-guider med tillhörande professionella hjälpfiler som jag skapade för att automatisera dessa installationer byggde i  grunden på WinGuiders installations-manualer.


Under de drygt 25 år som jag har arbetat med IT-säkerhet, skydd mot smittor och andra hot och specifikt med att utreda smittor som antivirusen missat, och via upphandlingar fått testa olika antivirus-produkter på proffessionell nivå så har jag god insyn i hur bra eller dåligt olika antivirus fungerar..

I 25 år har jag fått se vilka problem användare, privata som anställda har med sina datorer!

I 25 år har jag SETT att det oftast rör sig om samma orsaker till varför problemen uppstår i deras datorer.

DETTA ÄR ORSAKEN TILL VARFÖR JAG INSISTERAR PÅ ATT HJÄLPA PRIVATPERSONER ATT FÅ HJÄLP ATT, PÅ ENKLASTE SÄTT, KUNNA INSTALLERA SIN DATOR KORREKT. ENBART ATT GÖRA RÄTT UNDER INSTALLATIONEN AV DATORN GÖR ATT HUVUDDELEN AV ALLA VANLIGA DATORPROBLEM HINDRAS FRÅN ATT UPPSTÅ!


WINGUIDER LÄR DIG ATT GÖRA RÄTT EN GÅNG! OCH DU SLIPPER TIMMAR AV FELSÖKNING, RENSNINGAR, IDELiGA OMINSTALLATIONER!


VAD GÖR WINGUIDER SOM MICROSOFT INTE GÖR?


Kort sagt så får ni en dator som är så mycket säkrare, smidigare, stabilare och t.o.m. ENKLARE att använda då ni slipper oroa er för att göra fel…


Hur mycket är inte det värt? Windows så som Windows skall vara: Snabb, stabil och SÄKER!

WinGuider har 25-års SAMLAD ERFARENHET av att ge support till Windows-användare!

Winguider har redan gjort alla de fel som privatpersoner och icke utbildade it-tekniker begår.

WinGuider har om och om igen sett nackdelarna av att inte tänka igenom vad man behöver, att inte planera sin dators installation och användande!


WinGuider har sedan 2003 förmedlat sin erfarenhet direkt till privatpersoner.

- WINGUIDERS UNIKA SVARSFILER Skapar korrekta förutsättningarna så att din dator alltid kommer att fungera så bra den kan.
- WinGuider har planerat och tänkt igenom allt åt er, Från hur allt gammalt data skall raderas, hur hårddisken skall partitioneras & formateras osv, WinGuider lär dig hur du anger RÄTT sekretess-inställningar, WinGuider bygger upp er dator på bästa sätt!
WinGuider lär er BÅDE att hantera och använda Windows på bästa sätt, så ni alltid har en så snabb, ENKEL och så säker dator som ni kan få!
Svars-filen gör att ni KAN utföra installationen själv (den unika svars-filenfilen utför allt krånligt åt er) samtidigt som ni LÄR ER OTROLIGT MYCKET MER OM ER DATOR, Något ni inte  gör om ni låter andra installera Windows åt er! Ni blir mer självsäkra som datoranvändare och VÅGAR att använda er dator så som ni själv vill!


WinGuiders Webbplats dök upp 2003 som en rent ideell hobby-verksamhet, då kostnader har ökat så tar WinGuider numera ut en mindre avgift per installations-guide. WinGuider har sedan starten byggt upp en stadig kundkrets som alltid återkommer till WinGuider när de skall byta till ny dator, Uppgradera till ny Windows version, vissa har t.o.m. Följt med WinGuider sedan Windows XP-tiden.. Detta bör säga en hel del om kvaliteten!


MEDAN ANDRA IT-SUPPORT FÖRETAG OFTAST LÖSER ETT PROBLEM I TAGET! SÅ VÄNTAR WinGuider TILLS ATT NI SKALL INSTALLERA (OM) ER DATOR, VARVID NI VIA WINGUIDERS INSTALLATIONS-hjälp (GUIDER), REDAN DÄR, UNDER INSTALLATIONEN FÅR HJÄLP TILL ATT ARBETA BORT ORSAKEN TILL VANLIGA DATOR- PROBLEM..  OCH VI GÖR DET EN GÅNG FÖR ALLA!

WinGuider ser till att ni slipper söka dator-hjälp! Kan den som hjälper er i dag lova detsamma? Troligtvis inte!


VÅRA INSTALLATIONER HJÄLPER ER ATT ANVÄNDA WINDOWS PÅ BÄSTA & ENKLASTE SÄTT

GUIDERNA HJÄLPER ER ATT HJÄLPA ER SJÄLVA! Ni lär er mycket mer om er dator och dess användning!

WinGuider: ETT IT-PROFFS SOM BRINNER FÖR ATT HJÄLPA PRIVATPERSONER

 WinGuider: ETT WINDOWS-PROFFS TILL DIN HJÄLP!

PROFFS-HJÄLPMEDEL FÖRENKLAR OCH KRAFTIGT FÖRBÄTTRAR  WINDOWS & DESS ANVÄNDNING

FÖRDELAR:

Allt innehåll på webbplatsen och i guiderna etc. skyddas av upphovsrättslagen

© 2003 WinGuider.se/Thomas Ekström
Webbplatsen är miljövänligt framställd, Inga träd dog under konstruktionen av denna webbplats,
 däremot KAN några elektroner ha blivit lätt omskakade.

SLIPP RENSA, TRIMMA, HÄRDA OCH KRÅNGLA..
VÅRA HJÄLPFILER HJÄLPER DIG ATT SLIPPA SÅDANT!